Frederikssund Kommunes logo

Praktikant til Vej og Park i Frederikssund Kommune

Vil du have en spændende og alsidig praktik?

Så har du nu muligheden for at blive en del af en driftsorganisation med fart på. I en uddannelsespraktik hos os vil du få mulighed for at berøre alle aspekter af arbejdet med drift i en kommunal organisation. Vi har højt til loftet, så du kan have stor indflydelse i præcis, hvordan din praktik skal udforme sig.

Vi kan tilbyde dig

En attraktiv og udfordrende praktik indenfor Vej og Park området med en arbejdsplads med engagerede kollegaer, varierede arbejdsopgaver, et godt arbejdsmiljø og gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Du bliver en del af Vej og Park, som bestyrer størstedelen af alle kommunens udvendige driftsområder. Hovedparten af opgaverne udføres på kontrakt af en ekstern leverandør. Vej og Park består herudover af en lille driftsenhed med 14 mand som forestår specialopgaver indenfor natur og miljø, skadedyrsområdet, skilte, vejvandsområdet området mm.

Du vil i tæt samarbejde med projektlederen (Sling), driftsformanden og driftsassistenten (Uling) skulle hjælpe med styringen af kontrakten med kommunens leverandør samt deltage i diverse udviklingsprojekter og indgå i forskellige administrative arbejder i Vej og Park. Vi holder til på Smedetoften 4, 3600 Frederikssund - kun 10 min. på cykel fra Frederikssund station. En del af din hverdag vil bestå af tilsyn, besigtigelser og møder ude af huset. Det er derfor en fordel, at du har kørekort. Vi forventer ikke, at du har egen bil, da vi stiller biler til rådighed i forbindelse med opgaveløsningen.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du er nysgerrig, og vil bringe din viden i spil. Du skal kunne arbejde selvstændigt, tage ansvar og være handlingsorienteret. Vi ser gerne, at du udviser initiativ og selv iværksætter nye idéer, som du selvfølgelig følger helt til dørs. Vi bistår til gengæld med hjælp og sparring - og godt humør.

Mulige arbejdsopgaver

▪ Tilsyn entreprenøren og grønne arealer samt registrering af risikotræer og skadevoldere

▪ GIS projekter

▪ Borgerinvolvering samt formidling til borgere f.eks. gennem design af skilte

▪ Drift med fokus på biodiversitet og design

▪ Bekæmpelse af invasive arter

▪ Vintertjeneste og alternative tømidler

Alt i alt kan du få fingrene i alt, hvad det indebærer at være del af driftsorganisation. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Ansøgning

Send din ansøgning til vejogpark@frederikssund.dk, navngivet ”Praktik i Frederikssund Kommune”. Vi har samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Vil du vide mere om praktikforløbet i Frederikssund Kommune, så kontakt gerne driftsassistent Henriette Kudal, (2160 7696) eller projektleder Johnnie Hansen (2032 2741)

Fun facts: Vi har Danmarks længste kystlinje og de gladeste medarbejdere